Λίστα προϊόντων κατά brand PURE U.

Pure U Products

PURE U.

Το 2016, η Carla ανέπτυξε μια σοβαρή μορφή ορμονικής ακμής. Στη συνέχεια ασχολήθηκε εντατικά με τα θέματα της επιδερμίδας, της περιποίησης και του μακιγιάζ. Ήθελε να κατανοήσει τις ανάγκες του δέρματός της και τη δημιουργία εξανθημάτων προκειμένου να βελτιώσει την επιδερμίδα της μακροπρόθεσμα. Παρατήρησε γρήγορα πόσα αμφισβητήσιμα συστατικά περιέχουν τα περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ. Διαπίστωσε, επίσης, ότι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου brands με φυσικά καλλυντικά.

Η ιδέα του PURE U., λοιπόν, γεννήθηκε. Η Carla άρχισε αμέσως να αναπτύσσει το δικό της makeup brand, προσαρμοσμένο στην ευαίσθητη επιδερμίδα της και αποκλειστικά με θρεπτικά συστατικά.

Στην αρχή παρήγαγε μόνο για τον εαυτό της, μετά για τους φίλους της. Το 2019, ο Leo εντάχθηκε στην ομάδα. Μαζί άρχισαν να αναπτύσσουν και να τελειοποιούν τα προϊόντα τους στο δικό τους εργαστήριο.

Τα PURE U. balms δίνουν προσοχή στο περιβάλλον. Εστιάζουν στη φιλική προς το περιβάλλον και στην εξοικονόμηση πόρων παραγωγή vegan και cruelty-free προϊόντων. Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι από χαρτί γρασιδιού και η περιεκτικότητα σε πλαστικό έχει ήδη μειωθεί κατά 80%. Χρησιμοποιώντας χωριστές συσκευασίες, μπορείτε να πετάξετε τα μεμονωμένα μέρη των sticks ξεχωριστά

Shop Now
Blending Brush
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ένα πυκνό αλλά απίστευτα απαλό πινέλο για την εφαρμογή των balms σας. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο φινίρισμα στο δέρμα. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο και οι εξαιρετικά μαλακές τρίχες είναι φυσικά vegan.
15,00 €
Blush balm
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές
Ένα κρεμώδες ρουζ πολλαπλών χρήσεων φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, που δίνει στο δέρμα λαμπερό χρώμα όλη την ημέρα.
Bronzing balm-Coast life
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ένα bronzer σε κρεμώδη μορφή, που δίνει στο πρόσωπο μια φυσική, ηλιόλουστη όψη χωρίς να φαίνεται ότι φοράτε μακιγιάζ. Το balm είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα ενυδατώνει για ένα υγιές λαμπερό δέρμα.
19,00 €
Highlighter balm
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ένα ενυδατικό highlighter που φωτίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.
Ένα ευέλικτο προϊόν μακιγιάζ, που χαρίζει στο δέρμα την τέλεια λάμψη χωρίς υπερβολές για το απόλυτο dewy skin. Τα θρεπτικά συστατικά δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή και φρέσκια όψη.
19,00 €
The Balm
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ένα κρεμώδες, πολυχρηστικό balm, φτιαγμένο αποκλειστικά από φυσικά συστατικά που θρέφουν κι ενυδατώνουν το δέρμα.
12,00 €